خریدار

اشتراک گذاشته شده با :

لوازم خانگی

وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود
وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود
وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود لینک کوتاه مطلب : http://www.birclick.ir/RrLFF وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود  تهیه جهیزیه یکی از مشکلات اصلی بسیاری از خانواده های ایرانی به هنگام ازدواج فرزندان است. والدینی که با شور و شوق و پس از انتخاب عروس یا داماد مناسب، فرزند خود را برای زندگی مشترک آماده کرده اند، پس از مراسم دوران نامزدی یا عقد، به تکاپوی خرید جهیزیه برای فرزند خود می افتند.این مرحله، یکی از حساس ترین مراحل دوران عقد است و توافق و تفاهم دختر و پسر و خانواده ها در این برهه بسیار کارساز است. اما به عقیده بسیاری از کارشناسان، خرید جهیزیه که باید به منزله شروع زندگی ساده زوج های جوان باشد، طی سال های اخیر به معضل و مشکل اصلی تبدیل شده است. وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود جوانان با توقعات بی جا و تقاضای اقلام غیرضروری خانواده ها را تحت فشار می گذارند و خانواده ها نیز با دامن زدن به توقعات آن ها، جوانان را پرتوقع و بی انگیزه می کنند. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه شوید تا بدانید وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود چه باید کرد! چند ترفند رایج در این میان هستند کسانی که با ترفندهایی ویژه و به رخ کشیدن آداب و رسومی که پیش از این به آن پایبند نبودند، مشکل خود را حل می کنند. یکی از این راه ها انداختن بخشی از بار خرید جهیزیه بر دوش داماد است؛ همان اتفاق ناخوشایندی که به رسمی متداول تبدیل شده است. البته در بعضی از خانواده ها تامین بخشی از جهیزیه در حالی به عهده داماد گذاشته می شود که او پیش از این مبلغ شیربها را نیز پرداخته است. در این قبیل خانواده ها رسم بر این است که داماد دست کم سرویس چوبی خانه را تهیه کند. این در حالی است که در برخی دیگر از خانواده ها تهیه این کالاها که گران قیمت ترین بخش جهیزیه است، تنها بخشی از فهرست خرید خانواده عروس را شامل می شود. وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود در این میان عده ای نیز هستند که دست به کار عجیب تری می زنند. آنها پس از جلب اعتماد و محبت پسر فهرستی از کالاهای مورد نیاز خود به همراه نام برندهای تجاری موردنظر را به دست پسر می دهند تا او هر چه سریع تر نسبت به تهیه آن اقلام اقدام کند. جالب اینجاست که این دسته از افراد مارک هایی را در فهرست موردنظر خویش درج می کنند که هرگز خود قادر به خرید آنها نبوده اند. در مقابل عده ای نیز هستند که با هماهنگی با داماد خرید برخی لوازم موردنظر را به عهده داماد می گذارند به شرطی که او در مقابل خانواده اش هرگز به این کار اقرار نکند. نگاه مردم و قضاوت دیگران در مورد جهیزیه‌تان اصلاً مهم نیست. مهم استفاده‌ای است که شما در آرامش و خوشی از آن‌ها می‌برید. نگذارید بار مخارج جهیزیه بعد از رفتن‌تان از خانه پدر، هم چنان بر دوش آن‌ها سنگینی کند. دست بالای دست … اما در این بازی نابخردانه گاه پسرها نیز شگردهایی را به کار می بندند. نمونه آن که عده ای تلاش می کنند تا خواسته های خانواده عروس را با کمترین هزینه تهیه کنند. برای همین سری به بازار دست دوم فروش ها می زنند و تمیزترین سرویس چوب را از آنجا تهیه می کنند. البته این به شرطی شدنی است که عروس خانم اصراری بر همراه شدن شوهرش در خرید نداشته باشد، چرا که بی شک پس از برملا شدن موضوع هیچ دختری راضی به استفاده از وسایلی کار کرده نمی شود. وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود در این میان پسرهایی نیز هستند که قادرند همسر آینده خود را متقاعد به کوتاه آمدن از فهرست یاد شده کنند، به طوری که عروس خانم به مارک هایی به غیر از برندهای مورد نظر راضی شود. واقعیت این است کسانی می توانند خوشبخت زندگی کنند که تمام حواشی را کنار زده و با تمام وجود به متن آن توجه کنند. چند اشتباه رایج ولی در روند ازدواج مسائل بحرانی بیش از این حرف هاست. بی شک همه ما در اطراف خود آدم هایی را سراغ داریم که به خاطر جا نماندن از قافله چشم و همچشمی حاضرند زیر بار وام و قرض کمر خم کنند ، اما به قول خودشان سربلند باشند ، کم نیستند پدر و مادرهایی که به اصرار فرزند یا به خواست خود زیر فشار چند میلیون بدهی می روند تا دختر را با کوله باری آبرومند راهی خانه بخت کنند در حالی که غافلند خوشبختی نه از جنس اسراف است و نه از جنس چشم و همچشمی. در این بین کسانی نیز هستند که رابطه ای بی ثمر میان چیزهایی چون زیبایی دختر یا تحصیلاتش با میزان جهیزیه برقرار می کنند، عده ای دیگر هم معتقدند میان میزان مهریه و جهیزیه ای که عروس به خانه داماد می آورد رابطه ای منطقی وجود دارد. اما این باورها در حالی به مرور زمان در باورهای ایرانیان رسوخ کرده که در گذشته جهیزیه در حد فراهم کردن ضروری ترین وسایل زندگی و به عنوان هدیه ای از سوی خانواده عروس بوده است. کلامی با جوانان و بزرگترها   عروس خانم‌ها ! نگاه مردم و قضاوت دیگران در مورد جهیزیه‌تان اصلاً مهم نیست. مهم استفاده‌ای است که شما در آرامش و خوشی از آن‌ها می‌برید. نگذارید بار مخارج جهیزیه بعد از رفتن‌تان از خانه پدر، هم چنان بر دوش آن‌ها سنگینی کند. فراموش نکنید که در زمان تهیه جهیزیه میزان کوچکی و بزرگی خانه آقا داماد را در نظر بگیرید. بهتر است بعضی وسایل را با توجه به امکانات منزل استیجاری یا ملکی خود تهیه نمایید. وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود آقا دامادها ! تهیه جهیزیه توسط خانواده همسرتان لطف آن‌ها به شماست؛ نه وظیفه‌شان! این را همیشه به یاد داشته باشید تا لذت استفاده از آن اشیاء همواره بر دلتان بنشیند. در حقیقت در سنت اسلامی تهیه جهیزیه بر عهده داماد است. آن هم در سطح تهیه وسایل و لوازم ضروری زندگی. بنابراین بر خانواده عروس که از بزرگواری و محبت عاطفی خود اقدام به تهیه جهیزیه کرده‌اند، سخت نگیرید، زیرا لازم نیست تمام وسایل زندگی در بالاترین سطح آن تهیه شود. والدین ! اگر بخواهیم بهترین روش را برای تهیه جهیزیه معرفی کنیم، این است که بین خانواده عروس و داماد بر اساس اصول و قواعد شرعی و اخلاقی توافقی صورت گیرد که بر اساس آن هم شأن خانواده‌ها حفظ شود و هم از امور زائد، غیرضروری و تجملی دوری شود؛ به نوعی که مستلزم فشارهای مختلف و خارج از محدوده عقل و شرع نباشد. وقتی خرید جهیزیه بلای جان خانواده ها می شود به بیانی دیگر، می‌توانیم یک همکاری مشترک و مشارکت را ترویج دهیم. آخر اگر همه بار جهیزیه و عروسی به خانواده عروس تحمیل شود و یا چنان‌چه همه را به خانواده داماد بسپاریم، به یکی از آنان فشار زیادی وارد می‌گردد. حالا اگر بخواهیم راه سومی را پیشنهاد دهیم، باید بگوییم خانواده عروس مهریه را سبک‌تر بگیرند و خانواده داماد نیز در حد مقدور برای تهیه لوازم جهیزیه با آن‌ها مشارکت کنند. حرف آخر باور کنیم خوشبختی را جهیزیه آن‌چنانی تأمین نمی‌کند. راز بزرگ خوشبختی در درون آدم‌هاست، آن را بیرون از خودمان جستجو نکنیم. مطالب مرتبط دلزدگی از همسر و راهکارهای مقابله با این مشکل چگونه همسرمان را مطیع و فرمانبردار خود کنیم با این روش ها برای همسر خود فرد رمانتیکی شوید مواظب باشید و از این مدل ازدواج ها در امان بمانید

راهنمای خرید و استفاده از بخار شوی
راهنمای خرید و استفاده از بخار شوی
از ۳۰۰ سال پیش تا به امروز استفاده از بخار آب و فشار حاصل از آن به زندگی انسانها کمک زیادی کرده است. جیمز وات با اختراع ماشین بخار در ۲۴۰ سال قبل موجب تحولی عظیم در صنعت جهان شد. شاید اختراع بخارشوی نیز بتواند تحولی در نظافت و بهداشت محیط کار و منازل ایجاد کند ... راهنمای خرید و استفاده از بخار شوی در ادامه مطلب این وسیله خانگی که کم کم دارد جای خود را در کنار سایر لوازم خانگی باز می‏کند و در لیست جهیزیه عروس خانم‏ها هم وارد میشود، برای نظافت و تمیزی اغلب سطوح صاف و صیقلی فلزی، سرامیکی، چوبی، سنگی، شیشه‏ای استفاده میشود.   برخی از مردم از آن برای تمیز کردن پارچه ‏ها، پرده‏ها، فرش و موکت، لباس و کفش استفاده میکنند که البته کارایی خوبی ندارد و استفاده از بخارشوی برای این موارد توصیه نمیشود. بخارشوی اگر دارای کیفیت و استاندارد خوبی باشد معمولا نتیجه کارش لذتبخش است.   ● بخارشوی؛ انواع و اقسام   دستگاه‏های بخارشوی معمولا در سه مدل (دستی، تِی بخار و چندمنظوره) تولید می‏شوند. قبل از خرید باید به نیاز خود توجه کنید. باید ببینید میخواهید چه سطوحی را تمیز کنید. آیا کف اتاق پذیرایی یا آشپزخانهتان زود به زود کثیف میشود و هر چند روز نیاز به نظافت و تمیز شدن دارد؟ آیا سطح گاز، سینک ظرفشویی و سطوح فلزی برایتان اهمیت بیشتری دارد؟ و نکته مهم‏تر اینکه چهقدر می‏خواهید هزینه کنید؟   ● تِی بخارشوی   این مدل از بخار شوی‏ها صرفا جهت تمیز کاری سنگ، سرامیک و پارکت طراحی شده و از آنها نمی‏توان برای تمیز نمودن اجاق گاز و شیشه و پنجره استفاده نمود. این بخار شوی‏ها شبیه به جاروبرقیهای دارای دسته بلند هستند. در صورتی که کف منزل بیشتر از سنگ و سرامیک تشکیل شده اولین اولویت خرید، مدل‏های کف شوی یا در اصطلاح تی بخارشو است. استفاده از این سری دستگاه‏ها با توجه به طراحی خاص جهت کفشویی بسیار آسان و با نتیجه مطلوب است. اگر کف منزل شما سنگ، سرامیک یا پارکت است و می‏خواهید از بخارشوی در تمیزی پنجره و دیوارها نیز استفاده کنید پیشنهاد ما خرید یک تی بخارشوی به علاوه یک دستگاه بخارشوی دستی است. معمولا در این حالت هزینه خرید دو دستگاه کمتر از خرید یک دستگاه بزرگ و چندمنظوره است.   ● بخارشوی دستی   این نوع بخارشوی بسته به لوازم همراه دستگاه بخارشوی، بیشتر برای تمیز کاری در‏ها، دیوارها، سینک ظرفشویی، اجاق گاز، شیشه و پنجره و قسمت‏هایی که به راحتی در دسترس هستند مورد استفاده قرار می‏گیرد. درصورتی که کف منزل زیاد از سنگ و سرامیک تشکیل نشده و شما نیز هزینه زیادی برای بخا رشوی در نظر نگرفته‏اید، مدل‏های بخارشوی دستی پیشنهاد ماست و درهمین حالت اگر هزینه برای شما چندان مطرح نیست مدل‏های کامل و چندمنظوره گزینه مناسب خرید است.    ● بخارشوی چندمنظوره   بخارشوی چند منظوره دارای سری‏های متنوع جهت تمیز کاری کف و همچنین در و پنجره‏ها هستند و با آن می‏توان هر جایی را تمیز کرد.   ▪ نحوه کار با بخارشوی   تمیز کردن سطوح مختلف توسط بخار با استفاده از دستمال یا برس کامل می‏شود. برخورد بخار با سطوح موجب جدا شدن آلودگیها میشود اما نمیتواند تمیزی را در حد مطلوب فراهم کند. فراموش نکنید دستمال بخارشوی نباید بیش از اندازه مرطوب شود چرا که لک حاصل از حرکت بخارشوی مانع تمیزی کامل خواهد بود.   ● میکروب کشی با بخار   وسیلهای است که با بهرهگیری از بخارآب در تمیز کردن محیط اطراف به ما کمک میکند. استفاده از نیروی بخار در صورتی که بخار در دمای بالا باشد(۱۰۰درجه سانتیگراد) میتواند در میکروب کشی و پاکیزگی بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. از این رو استفاده از بخارشوی میتواند به بهداشت محیط خانه و سلامت افراد خانواده کمک کند.   ● کمک به مفاصل و عضلات   استفاده از دستگاه بخارشوی موجب میشود برای تمیز کردن سطوح، زیاد خم و راست نشوید و به مفاصل دستتان فشار وارد نشود، عضلات شما دچار خستگی نشود و همچنین پوست دست و ناخنهایتان که معمولا در اینجور کارها دچار آسیب و صدمه میشوند، سالم بمانند. همچنین کمردرد نیز که نتیجه کارهای ریز و درشت خانهداری است احتمالا کمتر به سراغتان خواهد آمد.   ● توصیه های ایمنی بخارشوی   ▪ در بسیاری از مدل‏ها مخزن بخارشوی تحت فشار است. در حین استفاده و گرم شدن از باز کردن در مخزن خودداری کنید.   ▪ پس از هربار استفاده، برای افزایش عمر دستگاه حدود نیم ساعت به دستگاه استراحت داده و سپس مجددا در مخزن آب ریخته و آن را روشن کنید.   ▪ بخارشوی را از دسترس کودکان دور نگه دارید و پس از هربار استفاده، درجایی که کودک نتواند آن را بردارد، قرار دهید.     منبع: بیتوته
راهنمای خرید ماشین ظرف شویی
راهنمای خرید ماشین ظرف شویی
راهنمای خرید ماشین ظرف شویی در ادامه مطلب   چه کسی ماشین ظرفشویی را اختراع کرد؟ جالب است بدانید مخترع ماشین ظرفشویی یک زن بوده!بله، یک خانم ثروتمند به نام «ژوزفین کوچران» ماشین ظرفشویی را در سال 1886اختراع کرد. این خانم به خاطر ثورت بی حد و حصرش مرتب در حال مهمانی دادن بود و در مهمانی های مفصلش بسیاری از ثروتمندان شرکت می کردند. اگرچه ظرف های کثیف باقیمانده از مهمانی های خانم کوچران را خدمه او می شستند، اما او اصرار داشت ظرف ها با سرعت بیشتری شسته شوند و ظروف کمتری هم حین شستن بشکنند. بالاخره خانم ثروتمند تصمیم خودش را عملی کرد و چون چنین دستگاهی تا آن زمان ساخته نشده بود، او شخصاً ساخت آن را به عهده گرفت. ماشین ظرف شویی خانم کوچران به شکلی طراحی شده بود که ظرف ها، فنجان ها و نعلبکی ها درون آن چیده می شدند، بعد به وسیله یک موتور، آب و ماده شوینده به ظروف اضافه می شد و ظرف ها شسته می شدند.دوستان خانم کوچران همه جا در مورد این ماشین صحبت کردند و به زودی سفارش های زیادی برای ماشین فوق به خانم کوچران رسید. او اختراع خود را در نمایشگاه جهانی شیکاگو در سال1893 به نمایش گذاشت و باعث تعجب خیلی ها شد.   چگونه ظرف های ما را می شوید؟!   ماشین ظرفشویی، یک دستگاه خودکار است که ظرف های کثیف را می شوید و تمیز می کند؛ تنها کاری که آدم باید انجام دهد، این است که ماشین را پر از ظرف کند، پودر شوینده را اضافه کند، چرخه شست و شو را تنظیم کند و دکمه «روشن» را فشار دهد. اما ماشین ظرفشویی برخی اعمال خاص را نیز خودبه خود انجام می دهد که عبارتند از: -خودش را از آب پر می کند. -آب را با سرعت و فشار زیاد از طریق فواره هایی به ظروف می پاشد تا آنها را تمیز کند. -آب کثیف را تخلیه می کند. -با پاشیدن آب بیشتر، ظروف را آبکشی می کند. -هوا را گرم می کند تا ظرف ها خشک شوند؛ البته اگر شما انجام این قسمت را هنگام تنظیم دستگاه خواسته باشید. علاوه بر این، ماشین ظرفشویی بر کار خود نظارت می کند تا همه چیز به طور مطلوب پیش رود. یک زمان سنج، طول مدت هرچرخه را تنظیم می کند؛ یک گیرنده حسی دمای آب و هوا را نمایان می کند تا از گرم شدن بیش از حد ظروف و تخریب آنها جلوگیری کند و گیرنده حسی دیگری می تواند بگوید که سطح آب به اندازه کافی بالا هست تا مرحله شست و شو و آب کشی آغاز شود. بعضی از ماشین های ظرفشویی دارای گیرنده هایی هستند که میزان کثیفی آب را که از ظروف می چکد مشخص می کنند و وقتی که آب به اندازه کافی تمیز بود، ماشن ظرفشویی می فهمد ظرف ها تمیز شده اند.   میوه هم می شورد یا نه؟   اگر از مغازه دارها بپرسید، می گویند همه ماشین های ظرفشویی میوه و سبزی می شویند و سبد میوه شوی هم دارند. خوب است بدانید این سبد میوه شوی که مغازه دارها از آن نام می برند، چیزی نیست جز همان طبقه اول ماشین ظرفشویی شما!در حقیقت آنچه یک ماشین ظرفشویی را از نظر شستن میوه از ماشین ظرفشویی دیگر متمایز می کند، قابلیت کار با آب سرد است؛ یعنی اینکه در ماشین ظرفشویی برنامه ای تعبیه شده باشد که با استفاده از آن بشود میوه ها را با آب سرد شست تا پلاسیده نشوند.     فیلترینگ آب یعنی چه؟   معمولاً آبی که با آن ظرف هایمان را می شوییم، لکه هایی روی ظروف باقی می گذارد.گاهی اوقات هم آب بعضی مناطق خراب است و شستن ظروف را مشکل می کند. سیستم فیلترینگ، تمیز بودن آبی را که در چرخه شست و شو مورد استفاده قرار می گیرد تضمین می کند و با گردش مداوم میکروفیلتر، لکه ها و چربی ها را از سطح ظروف بر می دارد و با حرکت چرخشی آب، لکه ها را به کلی از بین می برد که این علاوه بر تمیزتر شدن ظروف، مزیت دیگری هم دارد، این کار باعث کاهش مصرف مواد شوینده می شود.     نمک بریزید   می گویند نمک در تمیز شدن ظروف تاثیر بسیاری دارد؛ برای همین هم بیشتر استفاده کنندگان، همراه با مایع یا پودر ظرفشویی، مقداری نمک هم داخل دستگاه می ریزند. به تازگی نیز در بعضی از این ماشین ها جایی برای ریختن نمک در نظر گرفته شده تا هم ظرف ها تمیز شوند و هم کار مصرف کننده آسان شود. در کاتالوگ بعضی ماشین ها هم می بینیم که نوشته شده نیازی به استفاده از نمک یا ماده دیگری برای بهتر شسته شدن ظروف نیست. در این ماشین های ظرفشویی برای تمیزی بهتر ظروف، از سیستم Magnetizer «سختی گیر آب» استفاده می شود.     امکانات جانبی   امکانات جانبی ماشین ها با هم متفاوت بوده و هر شرکتی برای مقبول کردن کالای خود امکانات متفاوتی را روی آن قرار داده است. بعضی از این امکانات عبارتند از: -در بعضی ماشین ها بازوهای سبدی که ظرف ها را در آن می چینند متحرک است و این امکان برای شما وجود دارد که حالت قرار دادن این ظروف را در ماشین به دلخواه خودتان تغییر دهید.   -بعضی ماشین ظرفشویی ها یک سیستم ویژه به نام براق کننده هم دارند؛ به این صورت که در مرحله آخر آبکشی، مایع براق کننده ای را روی ظروف می پاشند تا هم شست و شو کامل شود و هم ظرف ها برق بیفتند. این سیستم علاوه بر شفاف شدن ظرف ها باعث می شود آنها زودتر خشک شوند.   -بعضی از ماشین ظرفشویی ها برای افزایش استحکام و ایمنی سبدها از ریل های جدیدی استفاده می کنند که می توان به وسیله آنها به آسانی و بدون هیچ مشکلی سبد را -حتی وقتی که کاملاً پر است- بیرون کشید؛ به این دلیل که ریل های پایینی عمیق تر هستند و همین عمق باعث می شود تا ثبات کامل سبد تضمین شود و دشواری بیرون کشیدن آن از بین برود.   -بعضی ماشین ظرفشویی ها علاوه بر امکان شست و شوی بسیار داغ امکان آبکشی اضافی را هم برای مصرف کننده های وسواسی فراهم کرده اند.   -بعضی ماشین ظرفشویی ها به سیستم تایمر تأخیری مجهزند؛ همان سیستمی که این روزها در بعضی از ماشین لباسشویی ها هم می بینیم. این سیستم به شما امکان می دهد تا زمان روشن شدن ماشین لباسشویی را هر وقت که خواستید تعیین کنید.بعضی ظرفشویی ها هم به سیستم تبادل گرما مجهزند.     ضد عفونی می کنند؟   ماشین های ظرفشویی معمولاً به خودی خود قابلیت ضد عفونی کردن ظروف را ندارند و احتیاج به یک ماده کمکی دارند، مگر اینکه موقع خرید، حواستان به این امکان ماشین ظرفشویی باشد. ماشین های ظرفشویی به خاطر داشتن امکان استریلیزه، ظروف را ضدعفونی می کنند؛ یعنی روی این دستگاه دکمه ای وجود دارد که با فشار دادن آن، حرارت آب به حدی بالا می رود که ظروف، استریلیزه می شوند. بین مشخصات بعضی ماشین های ظرفشویی، به عبارت «امکان شست و شوی بسیار داغ» بر می خوریم که آن هم به معنای استریلیزه کردن است. در بیشتر ماشین های ظرفشویی قابلیت استفاده از مواد سفید کننده و ضدعفونی کننده وجود دارد، اما اگر در کاتالوگ ماشین چنین چیزی نبود حتماً پیش از استفاده از این گونه مواد پرس و جو کنید.     آب، زمان، صدا چقدر طول می کشد تا ظرف های شما در ماشین ظرفشویی شسته شوند؟ ماشین های ظرفشویی، ظرف های شما را به طور نرمال در 76 دقیقه می شویند اما بعضی ماشین ها که لقب ماشین ظرفشویی های سریع را یدک می کشند، این زمان را تا 45 دقیقه و حتی 40 دقیقه هم کاهش می دهند. این ماشین ها اصولاً موجودات کم سرو صدایی هستند. میزان سرو صدایی که آنها در خانه شما تولید می کنند بین 45 تا 48 دسی بل است و درهر دور شست و شو میزان آب مصرفی شان با توجه به اندازه ماشین متفاوت است که معمولاً بین 11 تا 15 لیتر آب مصرف می کنند.     برنامه اقتصادی: برنامه اقتصادی اصولاً برنامه ای است که می توان به وسیله آن با کمترین هزینه از بیشترین امکانات بهره برد. بعضی از ماشین های ظرفشویی به این گونه برنامه ها مجهز هستند:   -نیمه شوی:این برنامه معمولاً در ماشین های 12 نفره مورد استفاده قرار می گیرد و به این معناست که وقتی شما ظرف کافی برای پر کردن ماشین ندارید، می توانید با استفاده از این برنامه، آبگیری ماشین را به نصف برسانید. این برنامه برای صرفه جویی در آب بسیار موثر است و به شما امکان می دهد که ماشین را بدون نیاز به پر شدن روشن کنید.   -برنامه اقتصادی: روی بعضی از ماشین ها هم برنامه ای تحت عنوان برنامه اقتصادی نصب شده که با استفاده از آن می توان در مصرف آب، انرژی و حتی زمان صرفه جویی کرد؛ مثلاً یکی از این برنامه ها به این صورت است: 50 درجه سانتی گراد، 12 لیتر آب و 1/05 کیلو وات انرژی.     ماده شوینده ماشین ظرف شویی چیست؟   ماده شوینده شامل مواد حلالی است که غذا را در خود حل کرده و در ضمن با مواد ساینده، تکه های چسبنده غذا را از ظروف جدا می کند. عملکرد این ماده شوینده در صورت وجود املاح زیاد در آب، دچار اختلال می شود. البته لازم است بدانید که نمی توان هر نوع ماده شوینده را در ظرفشویی استفاده کرد بلکه باید موادی که مخصوص ظرفشویی ساخته شده اند را به کار برد تا هم کف بیش از اندازه تولید نکند و هم باعث خرابی ظروف نشود. انواع شوینده ها به شکل پودر، قرص و ژل موجود است و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارد و این تنها به سلیقه شخصی شما مربوط است که از کدام شکل استفاده کنید. بد نیست بدانید که....     مخزن   ماشین های ظرفشویی ارزان، دارای مخزنی از جنس پلاستیک و مدل های گران قیمت تر، مخزنی از جنس فولاد ضد زنگ (اصطلاحاً استیل)دارند .جنس استیل از زنگ زدگی، رسوب و لک شدگی جلوگیری می کند. در استفاده از مدل هایی با مخزن استیل، از مواد شوینده دارای سفید کننده استفاده نکنید.     قفسه ها   شما باید این قسمت را به دقت بررسی نمایید تا از مناسب بودن اندازه قفسه ها با بشقاب ها، عمق قابلمه ها، کاسه ها و خلاصه بیشتر ظروف خود اطمینان حاصل کنید. شاید ظروفی داشته باشید که در هیچ ماشین ظرفشویی جا نشوند، در چنین مواردی باید قبول کنید که یکی دو قطعه از ظروف را دستی بشویید.   بعضی از ماشین های ظرفشویی دارای سه قفسه هستند که ممکن است اندازه بشقاب ها یا عمق ظروف گودی که در آن قرار می دهید را محدود کنند. اکثر ماشین ها دو طبقه قفسه دارند و گاهی دارای قابلیت شیب دار قرار گرفتن نیز هستند.     مصرف آب ماشین های ظرفشویی آب زیادی مصرف می کنند که البته اگر ماشین کاملاً پر باشد، مقدار آب مصرفی آن، از مقدار آبی که با شستن دستی ظرف مصرف می شود چندان تفاوتی ندارد. برای اطمینان یافتن از مقدار مصرف آب، مدل های مختلف و مقدار مصرف آنها را با دقت بررسی کنید.     شست و شوی هوشمند   بعضی مدل های ماشین ظرفشویی دارای حسگرهایی هستند که با عبور دادن شعاع نور از آب و اندازه گیری شفافیت آن، میزان کثیفی آب را تشخیص داده و زمان خالی شدن و تعویض آن را مشخص می کنند.     آبگرمکن تقریباً تمام ماشین های ظرفشویی به آب گرم متصل می شوند. آب گرم منزل معمولاً در درجه 48 تا 55 درجه سانتی گراد تنظیم می شود. ماشین های ارزان تر از همین دمای آب استفاده می کنند و ماشین های گران تر دارای سیستم گرم کننده هستند. برای شسته شدن چربی و پاک شدن مواد شوینده، دمای آب باید 60 درجه باشد. از طرفی داغ بودن آب نیاز به خیس کردن و آب کشی مکرر را از بین برده و در مصرف آب صرفه جویی خواهد نمود. مدل های جدیدتر، ظروف را با آب داغ شسته و با آب سرد آبکشی می کند تا در مصرف برق نیز صرفه جویی شود.   نکات مهم هنگام خرید   -در وهله اول هنگام خرید این وسیله باید به تعداد نفرات خانواده توجه کرد؛ به عنوان مثال یک ماشین ظرفشویی 12 نفره برای یک خانواده 6 تا 8 نفره و یک ماشین ظرفشویی 4 نفره مناسب است.   -اکثر ماشین ظرفشویی های ارزان دارای مخزنی ازجنس پلاستیک و مدل های گران قیمت مخزنی از جنس فولاد ضد زنگ دارند.   -هنگام خرید توجه داشته باشید که اندازه قفسه ها با بشقاب ها، عمق قابلمه، کاسه و سایر ظروف هماهنگ باشد.   -بعضی مدل های ماشین ظرفشویی نیز دارای آسیابی مخصوص هستند که خرده های غذا را آسیاب کرده و همراه آب بیرون می فرستند. اما مدل های دیگری نیز هستند که فاقد این قابلیت هستند و باید حتماً ظروف را تمیز کرده و بعد در آن قرار داد. پس اگر حوصله تمیز کردن ظروف را ندارید به این مساله نیز توجه داشته باشید.   -برنامه های شست وشوی ظروف از موارد مهم دیگری هستند که هنگام خرید باید به آن توجه کرد.اکثر ماشین های ظرفشویی دارای برنامه سه گانه شست و شو هستند. برنامه سختی گیر آب، سیستم هوشمند ایمنی، برنامه شست و شوی سریع، معمولی، قوی، میوه و سبزیجات و... برخی از آنها هستند. پس هنگام خرید توجه داشته باشید که از ماشین ظرفشویی خود چه انتظاری دارید تا با توجه به نیاز خود آن را خریداری کنید.     چرا از ماشین ظرفشویی استفاده کنیم؟   1)استفاده از ماشین ظرفشویی تا حد قابل توجهی مصرف آب خانگی را کاهش می دهد، به طوری که یک دست ظروف 144 پارچه را اگر با دست بشوییم 85 لیتر آب مصرف می شود در حالی که همین تعداد در ماشین ظرف شویی تنها 16 لیتر آب نیاز دارد.   2)به خانم خانواده فرصت بیشتری می دهد تا به جای صرف وقت در آشپزخانه و شستن ظروف، زمان بیشتری را در کنار فرزندان و همسر خود داشته باشد.   3)در شست و شو با دست، بهترین زمان پذیرایی از مهمان بعد از صرف غذا به شستن ظروف می گذرد (بیش از یک ساعت) در صورتی که در شست و شو با ماشین ظرفشویی، بعد از صرف غذا در کنار مهمان خود هستید.   4)در شست و شو با دست، مجبوریم از آب ملایم استفاده کنیم در صورتی که در ماشین ظرفشویی آب داغ استفاده می شود لذا عمل ضد عفونی نیز تا حدی انجام می گیرد.   5)در شست وشو با دست، ظروف به علت استفاده از اسکاچ بعد از چند ماه خش برداشته و کدر می شوند، در صورتی که در ماشین ظرفشویی چون از مواد شوینده مناسب استفاده می نماییم، ظروف همیشه براق و شفاف باقی می مانند.   6)در شست و شو با دست، میزان استفاده از مایع ظرفشویی بسیار زیاد است در صورتی که در ماشین ظرفشویی میزان مصرف پودر بسیار کم است.   7)مواد شوینده به پوست دست آسیب زیادی می رسانند در حالی که در ماشین ظرفشویی دست شما با مواد شوینده هیچ گونه تماسی ندارد.   8)درشست و شو با دست، به علت ایستادن زیاد و بی حرکت ماندن، خطر بیماری هایی مانند واریس، آرتروز ستون فقرات و زانو بسیار بالا می رود در حالی که در شست و شوی ماشینی این احتمال وجود ندارد.   9)در شست و شوی دستی، امکان لب پر شدن ظروف چینی و کریستال شما وجود دارد در حالی که در ماشین ظرفشویی این امکان به حد صفر می رسد.   10)مواد کلره و یا اکسیژنه موجود در پودرها و قرص های ماشین ظرفشویی، عمل ضد عفونی ظروف را تکمیل می کنند.     حتماً رعایت کنید. -تا حد امکان از برنامه کوتاه مدت (کم مصرف) استفاده کنید. همچنین اگر ظرف ها را پیش از قرار دادن در دستگاه با یک دستمال تا اندازه ای پاک کنیم، امکان استفاده از برنامه کوتاه بیشتر است. اگر ظرف ها فقط کمی کثیف هستند از یک چرخه شست و شوی سبک استفاده کنید؛ زیرا در این روش به دلیل استفاده کمتر از آب گرم و کاهش زمان کار دستگاه، انرژی کمتری مصرف خواهد شد. -حتی الامکان از ظرفیت کامل ماشین ظرفشویی استفاده کنید. تعداد ظرف ها تغییری در مصرف آب ماشین نمی دهد. پس بهتر است ظرف ها را در طول روز داخل ماشین جمع کنید و سپس یک بار در ساعات غیر اوج مصرف آن را به کار اندازید. -از پودر ظرفشویی به اندازه لازم استفاده کنید؛ زیرا ریختن پودر زیاد، هیچ تاثیری در تمیز ترشدن ظرف نخواهد داشت. -ظرف ها را مطابق دستورالعمل تولید کننده در ماشین قرار دهید، همه ردیف ها را پر کنید تا از آب و انرژی حداکثر استفاده بشود، اما این کار به گونه ای باشد که گردش آب به راحتی صورت گیرد تا ظرف ها کاملاً تمیز گردند. -پیش از قرار دادن ظرف ها در ماشین، باقیمانده غذا را پاک کرده و مایعات را خالی کنید. بقیه کار را ماشین ظرفشویی انجام می دهد. اگر مجبور شدید که ظرف ها را پیش از گذاشتن در ماشین آب بکشید حتی الامکان از آب سرد استفاده کنید. -اگر از یک منبع آب گرم ارزان قیمت برخوردار هستید؛ در صورت امکان آن را مستقیماً به ماشین ظرفشویی وصل کنید. -دستگاه را حتی الامکان درساعت های اوج مصرف روشن نکنید. -نظافت منظم، عمر دستگاه را افزایش داده و مصرف انرژی آن را کاهش می دهد. -ماشین ظرفشویی را دور از یخچال قرار دهید، زیرا این دستگاه در هنگام کار حرارت تولید می کند و مصرف انرژی یخچال را بالا می برد. -در صورتی که ماشین ظرفشویی شما سیستم خشک کن بدون گرما دارد از آن استفاده کنید. اگر دستگاهی دارید که قدیمی تر است و مجهز به این سیستم نیست، می توانید بعد از پایان شست و شو ظرفشویی را خاموش کنید و درب آن را باز بگذارید تا جریان هوا ظرف ها را خشک کند   منبع: بیتوته
راهنمای خرید اجاق گاز
راهنمای خرید اجاق گاز
زمانی خانمها ناچار بودند ساعت‌ها در مقابل آتش و دود، آشپزی کنند و حالا اجاق گاز‌هایی به بازار آمده‌اند که حتی لزوم سرزدن به غذا را هم از بین برده‌اند... در ادامه مطلب با خرید یک اجاق گاز مناسب آشنا میشوید آشپزخانه بدون اجاق معنا و مفهومی ندارد. اجاق‌گاز مهم‌ترین وسیله در آشپزخانه به شمار می‌رود و باید بیش از بقیه وسایل در انتخاب آن دقت داشته باشید تا مطابق شرایط "آشپزخانه‌"تان مناسب‌ترین را برگزینید. اجاق‌های گازی، الکتریکی، اجاق‌های بزرگ و قدیمی یا اجاق‌های توکار با شعله‌های مجزا، انواع انتخاب‌هایی هستند که پیش روی شما قرار دارند. البته بودجه، فضا و ترجیحات شخصی شما تا حد زیادی در انتخابتان تاثیرگذار خواهد بود؛ با این حال بهتر است کاتالوگ‌های مربوط به این‌گونه وسایل را مطالعه و مدل‌های مختلف اجاق‌، امکانات و پیشرفته‌ترین فناوری‌های موجود را بررسی کنید. ارزان‌‌ترین انتخاب، خرید یک اجاق ساده فردار با شعله مرکزی اما امروزه مدل‌های عریض‌تر آن نیز به بازار عرضه شده است. قبل از خرید، دقت کنید که فر آن مطابق با نیاز شما باشد (ظرفیت داخلی آن باید از بیرون قابل برآورد باشد) و توجه داشته باشید که فرهای خودشوی، عموما فضای پخت کمتری دارند. در صورت امکان، فری تهیه کنید که در‌های شیشه‌ای داشته باشد. در شیشه‌ای آسان‌تر شسته می‌شود و در زمان پخت نیز می‌توانید مواد داخل آن را ببینید.اجاق‌های امروزی بسیار متنوع‌تر از انواع قدیمی است و دارای کباب‌پزها، شعله‌هایی برای سرخ‌کن‌های بزرگ، جایی خاص برای ماهی‌تابه و انواع دو شعله‌ای یا شش شعله‌ای هستند. اگر شعله‌ها را جداگانه خریداری می‌کنید، در انتخاب خود دقت کنید تا پاسخگوی نیاز و آشپزخانه شما باشند (جنس این شعله‌ها بسیار متنوع است: شیشه، استیل، لعابی) و تصمیم بگیرید که کدام یک از آنها برای شما کارآیی بهتری خواهد داشت. به عنوان مثال اگر سطح کابینت شما باریک است، اجاق‌های خوراک‌پزی چهار شعله که همه در یک ردیف قرار دارند را انتخاب کنید؛ اگر چپ دست هستید، اجاق‌هایی را انتخاب کنید که کلیدهای تنظیم آن برخلاف اجاق‌های استانداردی که در سمت راست قرار دارند، در جلوی اجاق‌ قرار گرفته باشند تا برای دسترسی به کلیدها مجبور نباشید دست خود را روی اجاق و گرما بگیرید. همچنین اطمینان حاصل کنید که شعله‌های کافی در اختیار دارید تا بتوانید در آن واحد چند ماهی تابه و قابلمه را روی آن قرار دهید. اجاق گاز‌های هوشمند و قابل برنامه‌ریزی به کدبانوی خانه امکان می‌دهد که با خیال آسوده در حالی که غذایی را روی گاز گذاشته از منزل بیرون برود و مطمئن باشد در زمان مقرر، شعله زیر غذا خاموش می‌شود. هر چند در آغاز اجاق‌گاز‌ها تنها چند شعله برای پخت غذا داشتند اما با مرور زمان تجهیزات دیگری نظیر جوجه گردان و فر به آنها اضافه شد. اجاق گاز هم اکنون مبدل به یکی از نیازهای اساسی در لوازم خانگی بدل شده و دیگر خانه ای نیست که در آن اجاق گاز موجود نباشد . البته اخیرا دستگاه های دیگری نظیر ماکروویو، گریل و ... به بازار آمده‌اند که هریک به نوعی می‌توانند کار گاز را انجام دهند. اما باز هم فروش اجاق گاز به مراتب بیش از این محصولات است. هنگام خرید اجاق گاز باید علاوه بر ظاهر و کارایی به نیاز خانواده هم توجه کرد. برای خانواده‌های پرجمعیت اجاق‌های ۵ یا ۶ شعله مناسب است اما یک خانواده کم‌جمعیت با یک اجاق ۴ شعله یا اجاق رومیزی ۲ شعله هم می‌تواند امورات خود را بگذراند. البته تجهیزات اجاق‌ها هم اهمیت دارد. برای مثال خیلی‌ها از فر اجاق استفاده زیادی می‌کنند و برخی دیگر استفاده زیادی ندارند. یکی دیگر از نکات پر‌اهمیت در اجاق‌گاز‌ها داشتن ترموکوبل و فندک است . در انواع گران قیمت‌تر علاوه بر کیفیت به نکات ایمنی هم توجه بیشتری شده است و تنها تفاوت در شکل زیباتر آنها نیست ترموکوبل یکی از قطعات ایمنی است که به محض خاموش شدن شعله گاز را قطع می نماید گرچه که استفاده از آن کمی برای خانمها مشکل تر است لیکن چند ثانیه تامل تا داغ دن شمعک و شعله گاز از بروز یک حادثه مقرون به صرفه تر است . مهمترین شاخص در اجاق گاز ها اجباری بودن استاندارد در آنهاست و توصیه می کنیم که علاوه بر توجه به نشان استاندارد به اعتبار مارک تجاری و خدمات پس از فروش اجاق گاز نیز توجه نمایید . از آنجایی که اجاق گاز یکی از پرمصرف‌ترین و در عین‌حال بادوام‌ترین لوازم منزل به شمار می آید، بهتر است تا در صورت امکان نوع باکیفیت‌تر آن خریداری شود چرا که گاهی هزینه تعمیر اجاق‌گاز‌های بی‌کیفیت در طول چند سال بیشتر از یک اجاق گاز خوب می‌شود.   اجاق‌های قدیمی و اشعه‌سوز اجاق‌های قدیمی دارای پوشش لعابی بسیار سنگین هستند و باید کفپوش محکمی داشته باشند. این اجاق‌ها با "گاز"، "نفت"، "برق" یا سوخت جامد کار کرده و صفحه شعله‌‌ها و فر آنها دائماً داغ می‌شود. افرادی که این نوع اجاق‌ها را ترجیح می‌دهند، بر این باورند که این اجاق‌ها در مقایسه با مدل‌های جدید و مدرن، کارآمدتر است و عملکرد بهتری دارند. این "اجاق‌"ها از نظر قیمت ارزان نیستند اما طول عمر آنها زیاد است و این قابلیت را دارند که منازل شما را گرم کنند. گازی یا برقی؟ هنگامی که نوبت انتخاب بین اجاق‌های گازی و برقی می‌رسد، تفاوت‌ها بسیار کم و انتخاب بسیار سخت است. با وجود اینکه کنترل چراغ‌های گازی آسان‌تر است، اجاق‌های هالوژنی، خدماتی مانند چراغ‌های گازی را ارائه می‌دهد، گرمای آنها بسیار سریع است و به راحتی نیز خاموش می‌شوند. اما هر گونه سوختی که انتخاب کنید، اکثر غذاهایی که امروزه ما طبخ می‌کنیم، سرخ کردنی یا بخارپز هستند که تولید بخار، بو و دود می‌کنند بنابراین تهویه مناسب به صورت هواکش‌ها یا هود ضروری به نظر می‌رسد. اجاق های پیشرفته و مدل‌های فرانسوی این وسایل مدرن و پیشرفته، ظرفیت بالایی برای پخت و پز دارند و شامل دو یا چند اجاق چند منظوره، پنج یا شش شعله گازی، گریل‌ها و فرها هستند.حتی ممکن است تسهیلاتی مانند کشوهای گرم کننده، بخارپز و چرخ‌های دوار برای کباب کردن نیز داشته باشند. اجاق‌های مجزا بسیار سنگین هستند و نیاز به کفپوش‌های محکم نیز دارند. این نوع اجاق‌ها از مدل‌های مورد علاقه سرآشپز‌ها و معمولا بسیار گران‌قیمت هستند. اجاق های توکار و شعله های مجزا یکی دیگر از مدل‌های بسیار رایج امروزی، اجاق‌های توکاری هستند که شعله‌های مجزا دارند و به شما اجازه می‌دهند تا دو فضای مجزای پخت و پز داشته و فر خود را نیز در محل مناسبی جای دهید (به عنوان مثال در ارتفاع کمر یا چشم). این اجاق‌گاز‌ها بسیار گران‌تر از اجاق‌های مجزای استاندارد، اما در عین حال انعطاف‌پذیرتر و متداول‌تر هستند.   منبع: بیتوته